Klantenservice

Hieronder vind je informatie over verzending, levertijd, retouren, garantie en andere belangrijke zaken waar je vragen over kunt hebben.

VERZENDING & LEVERTIJD

Als je bestelling op een werkdag vóór 15:30 uur is geplaatst én ook de betaling bij ons binnen is, dan wordt deze in principe dezelfde werkdag verzonden. Pakketten worden afgeleverd op maandag t/m zaterdag, behalve op en rond feestdagen. We spannen ons in om je zending binnen genoemde termijn te leveren omdat de webshop voor ons geheel nieuw is naast een drukke winkel hanteren wij tijdens de opstartfase een levertijd van 1 tot 3 dagen om teleurstellingen te voorkomen, echter zal de bestelling er in 90% van de situaties er gewoon binnen 1 werkdag zijn, maar genoemde levertijden zijn indicatief en hieraan kunnen geen verdere rechten worden ontleend. VERZENDOPTIES NEDERLAND We maken gebruik van post.nl 1 Standaard: € 7,25 of 2 GRATIS bij bestelling vanaf € 75,- Het pakket wordt overdag aangeboden. Als je niet thuis bent, is het mogelijk dat de bezorger één van de buren vraagt of deze het pakket voor je wilt aannemen. Als het pakket compact is kan het in de brievenbus worden gedaan. Vanaf het moment dat de bestelling is verzonden heb je niet meer het recht om deze te annuleren. Als je aan de bezorger te kennen geeft de zending niet te accepteren danwel er bij de verschillende afleverpogingen niemand op het aangegeven afleveradres aanwezig is, dan zijn wij genoodzaakt om de kosten voor verzending onder rembours vermeerderd met de kosten voor retourzending bij je in rekening te brengen.

BETAALOPTIES NEDERLAND

iDeal Iedereen die online bankiert via een Nederlandse bankrekening kan kiezen voor deze betaalmethode. Nadat je bestelformulier is ingevuld en je op de verzendknop hebt geklikt, word je naar een beveiligde betalingsomgeving geleid waar je kunt kiezen voor je eigen bank. Het totaalbedrag staat al ingevuld en je hoeft alleen de betaling te bevestigen. PayPal Indien je hebt gekozen voor betaling via PayPal wordt je doorverwezen naar de website van PayPal waar je op geheel veilige wijze kunt betalen met je bankrekening of credit card. Betaling via PayPal is snel, veilig en gratis.

BETAALOPTIES BELGIË

Bancontact Iedereen die online bankiert via een Belgische bankrekening kan kiezen voor deze betaalmethode. Nadat je bestelformulier is ingevuld en je op de verzendknop hebt geklikt, word je naar een beveiligde betalingsomgeving geleid waar je kunt kiezen voor je eigen bank. Bancontact, voorheen Mister Cash, is een zeer veilige en veel gebruikte betalingsmethode die wordt gegarandeerd door de Belgische banken. PayPal Indien je hebt gekozen voor betaling via PayPal word je doorverwezen naar de website van PayPal waar je op geheel veilige wijze kunt betalen met je bankrekening of credit card. Betaling via PayPal is snel, veilig en gratis.

RETOUREN

Is het product toch niet helemaal zoals je had verwacht? Jammer! Natuurlijk kun je het terugsturen naar ons.

Foxytrends T.av. Retouren webshop Foxytrends Moleneindplein 52 5261 CX VUGHT

ARTIKEL(EN) RETOURZENDEN?

Download hier een retourformulier, doe deze bij jouw retourzending. Wij adviseren je altijd om een zending met Track en Trace te versturen. Bewaar deze code altijd goed totdat je retourzending volledig is verwerkt. Zodra wij jouw retour hebben ontvangen dan sturen we jou een email ter bevestiging. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen nemen wij niet aan. We zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op het door jou gebruikte rekeningnummer, creditcard- of PayPal account.

Versturen van brievenbus post is altijd op eigen risico!

RETOURVOORWAARDEN

 • Het artikel is voorzien van het originele label aan de kleding en is onbeschadigd, niet gedragen en of gewassen, wij accepteren geen artikelen met een make-up vlek of parfumgeur.
 • Afgeprijsde artikelen nemen wij niet retour.
 • De kosten voor het retour zenden zijn voor de afzender.

Binnen uiterlijk 14 kalenderdagen dienen wij jouw retour ontvangen te hebben!

NIET GOED = GELD TERUG 🙂

Let op! Wij vergoeden geen verzend- en retourkosten, dit omdat wij met aantrekkelijke prijzen werken en deze kosten niet verwerken in de verkoopprijzen van onze artikelen. Bij een bestelling boven de 75 euro heeft u recht op gratis verzenden, indien uw geretourneerde artikel uw bestelling onder de 75 euro brengt brengen wij alsnog de verzendkosten in rekening.

Kan ik een item retourneren of ruilen in de winkel?

Je kunt zowel retourneren als ruilen in onze winkel in Vught mits je het retourformulier volledig ingevuld hebt bijgevoegd. Er wordt in de winkel GEEN geld teruggegeven bij het retourneren van een webshop bestelling. De wijze van terugbetaling is afhankelijk van de manier waarop je je product hebt betaald. In onze winkel kun je wel direct ruilen en of en tegoedbon nemen.

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben, mail naar sales@foxytrends.nl

KLACHT & GARANTIE

VOLGENS TRACK & TRACE IS MIJN PAKKET AFGELEVERD, MAAR IK HEB NIETS ONTVANGEN. WAT MOET IK NU DOEN?
Wanneer je ons pakketje niet zelf in ontvangst hebt genomen en je hebt geen briefje van de bezorger aangetroffen, dan kun je het beste even navraag doen bij eventuele huisgenoten en buren. Waarschijnlijk heeft dan iemand anders ons pakketje voor jou in ontvangst genomen! Is dit toch niet het geval, neem dan direct contact op met onze klantenservice.
IK HEB EEN BESCHADIGD ARTIKEL ONTVANGEN
Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedere bestelling met de grootste zorg wordt gecheckt voordat we deze naar je verzenden, maar helaas kan het wel ’s voorkomen dat je een artikel beschadigd ontvangt. Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat dit heel erg vervelend is. Stuur ons in dat geval z.s.m. een mailtje via sales@foxytrends.nl met daarbij foto(‘s) van de beschadiging en het artikel in zijn geheel, o.v.v. jouw ordernummer (bij schoenen ook graag een foto van de zool). De meiden van Foxytrends zullen samen met jou zoeken naar een juiste oplossing!
IK HEB EEN KLACHT OVER MIJN BESTELLING
Foxytrends streeft ernaar dat iedereen een positief gevoel aan zijnaankoop bij ons overhoudt. Mocht je onverhoopt toch een klacht hebben willen wij dit naar tevredenheid voor je oplossen. Stuur je klacht per mail naar sales@foxytrends.nl en wij helpen je hier graag mee.
IK HEB EEN VERKEERD ARTIKEL OF MAAT ONTVANGEN
Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedere bestelling met de grootste zorg wordt gecheckt voordat we deze naar je verzenden, maar helaas kan het voorkomen dat je per ongeluk een verkeerd artikel beschadigd ontvangt. Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat dit heel erg vervelend is. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact op met ons via sales@foxytrends.nl. We zullen dan samen met jou zoeken naar een snelle oplossing!
IK HEB MIJN BESTELLING NOG STEEDS NIET ONTVANGEN
Wanneer we jouw pakket hebben verzonden ontvang je van ons een mailtje. Door drukte bij de bezorgers kan het helaas wel eens voorkomen dat je bestelling er langer over doet dan normaal. Mocht je na 3 (werk)dagen ng niets hebben ontvangen dan willen we je vragen contact met ons op te nemen.
MIJN BESTELLING IS NIET COMPLEET GELEVERD
Wanneer jouw bestelling niet compleet is afgeleverd, neem dan direct contact op met onze klantenservice. Vermeld a.u.b. duidelijk welk artikel je niet hebt ontvangen.

OPENINGSTIJDEN

Kom je liever gezellig snuffelen in onze winkel in Vught? Onze deuren zijn geopend op onderstaande dagen.

Foxytrends Vught

 • Maandag:Gesloten
 • Dinsdag:10:00 – 18:00
 • Woensdag:10:00 – 18:00
 • Donderdag: 10:00 – 18:00
 • Vrijdag: 10:00 – 18:00
 • Zaterdag: 10:00 – 17:00
 • Zondag: Gesloten

Foxytrends Moleneindplein 52 5262 CX VUGHT

NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Foxytrends en wij zorgen ervoor dat je helemaal up to date blijft.
 • Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe collecties.
 • Wij informeren je wanneer onze SALE begint wanneer er kortingsacties plaatsvinden.
 • Wij informeren je over onze shopping-events in onze winkel in Vught.
 • Wij overspoelen je niet met onze nieuwsbrieven…… “ ONLY VERY IMPORTANT MAIL”” die je niet mag missen…
 • Schrijf je nu meteen in….
AANMELDEN VOOR NIEUWSBRIEF