Gratis verzending vanaf € 50,-

Fashion trends online bij Foxytrends kledingwebshop

Foxytrends is onder de echte shopliefhebbers al een begrip in de Brabantse plaats Vught (bij Den Bosch). In onze altijd drukke en gezellige winkel zijn wekelijks de nieuwste Fashion Musthaves te vinden. Wij bieden een snel wisselende collectie, dit alles voor zeer betaalbare prijzen en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast hebben wij altijd een vaste basiscollectie, wij zijn ervan overtuigd dat sterke basics belangrijk zijn in iedere garderobe. Onze missie is om je op modegebied een outfit te kunnen bieden, waar jij jezelf helemaal op je best in voelt!

Foxytrends nu ook online

Foxytrends vanaf nu ook online en dus landelijk. We zijn nog maar net opgestart en heel druk geweest met alle voorbereidingen, het inrichten van een fotostudio en een geheel nieuw kantoor. Wekelijks zullen wij onze online store foxytrends.nl aanvullen met de nieuwste items op het gebied van fashion.
Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment in onze winkel van kleding, tassen, sieraden en merken als Melano, IXXXI, Karma, OOZOO, Biba, JOSH, VILA, Bag2bag en meer merken. Het is helaas niet mogelijk om ons hele assortiment in een korte tijd online weer te geven, wel gaan wij vanaf nu wekelijks een update geven van onze nieuwste Musthaves. Hoe leuk is het om wekelijks vanuit je luie stoel de nieuwste items te kunnen shoppen bij Foxytrends.nl?

Waar staat Foxytrends eigenlijk voor?

Foxytrends staat voor slim, sluw en een tikkeltje geraffineerd, van alle markten thuis. That’s a real Foxylady….
Daarnaast betekent Foxy in het engels Vos, de achternaam van mijzelf, de oprichtster. Foxytrends is in 2009 in Bali opgestart, met veel passion for fashion en ontzettend veel doorzettingsvermogen. Door jarenlange ervaring in de modebranche kan Foxytrends een zeer goede collectie bieden.

Service en klantvriendelijkheid

Wij vinden het zeer belangrijk een prettige winkelomgeving en de beste service te bieden. In onze winkel in Vught is dit al gelukt. Online gaan wij ook ons uiterste best dit zo goed mogelijk te evenaren.  Echter omdat het nieuw is naast een drukke winkel hanteren wij in dit beginstadium een levertijd van 2 a 3 werkdagen, dit om teleurstellingen te voorkomen. Uiteraard streven wij naar een levertijd van 1 werkdag, in 90 procent van de bestellingen zal hier ook gewoon sprake van zijn. Door middel van duidelijke productinformatie en afbeeldingen zorgen wij ervoor dat je een goed beeld van ons assortiment hebt, zodat je weet wat je krijgt als je een bestelling plaatst.  En ben je onverhoopt niet tevreden over je online-aankoop, dan krijg je gewoon binnen 10 dagen je geld terug.

Foxylady’s in spe, ik wens jullie veel shopplezier bij Foxytrends.nl

Liefs van mij,
Natascha

 

Natascha Vos Foxytrends Vught

Volg ons op Instagram